specialegelegenheden

Bavaria 40

Bavaria 40 01

Rhodos / Kos - Griekenland

3 cab / 6 pers / 2 wc

De Bavaria 40 is een grote favoriet bij vele zeilers. De Bavaria is een aangenaam model en omdat veel zeilers al een Bavaria gewend zijn van 'huis uit', maakt het de zeilreis nóg een stuk aangenamer.

Zeil al vanaf vanaf €283,- per persoon per week bij volledige bezetting.

Met de Bavaria 40 liggen alle Griekse eilanden binnen handbereik. Kom aan boord! 

Het genieten kan al beginnen vanaf €283,- per persoon per week.

(Borg €2000,-)

Boot specificaties

typeSloop
hutten / slaapplaatsen 3 / 6
LOA 12.48m
toiletten 2/2+d
jaar 2001/2

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.