• Zeil week met schipper vanaf Rhodos

Ontdek Rhodos

specialegelegenheden

leeswatanderenvinden

Onze gasten vertellen ons vaak hoe nuttig het is om reviews van voorgaande gasten te lezen, vóór het boeken van hun eigen zeilvakantie. Kijk daarom even naar Tripadvisor, het is grootste reiswebsite ter wereld, die miljoenen bezoekers per maand helpt bij het plannen van de perfecte reis. Na het lezen van de reviews weet je zeker dat je een fantastische ervaring zult gaan beleven!

 

Teambuilding Rhodos | Rhodos Griekenlandng Rhodos | Een goed teamgevoel creëren in een bedrijf is niet eenvoudig. Zeker als er constant nieuwe gezichten bijkomen of mensen weggaan. Veel vergaderingen, lange pauzes of gesprekken zullen het teamgevoel niet versterken. Een teambuilding uitje wel! | rhodos griekenland

Een lang weekend naar Rhodos met een overnachting en verschillenden activiteiten is een unieke manier om een heacht team te creeeren!
Sail in Greece organiseert de zeilcruise 1 of meerdere dagen zijn hierbij mogelijk. En kan indien er niet op de boot wordt geslapen, helpen met het organiseren van de accommodatie en transfer. Natuurlijk kunnen we jullie ook nog andere teambuilding activiteiten adviseren.

Er is niet één methode om een sterk teamgevoel te vormen. Elke team is anders en vereist ook een andere aanpak.
Neem contact met ons op voor een speciaal op maat gemaakte teambuilding uitje.

 

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.