Onvergetelijke zeilvakantie met je vrienden | Unforgettable sailingholiday with your friends | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.netHier vindt je alle praktische gegevens zoals betalingsprocedure, borg, annuleringsvoorwaarden, huurperiode, havenkosten etc...

Betalingen
Een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag wordt bij reservering voldaan om de boeking te bevestigen, het restbedrag en alle eventueel extra geboekt opties worden ongeveer 8 weken voor het begin van de huurperiode voldaan. In beide gevallen via overschrijving.

Borg
Borg wordt betaald in de vertrekhaven met credit card (alleen Visa en MasterCard). Zorg ervoor dat de kaart een voldoende limit heeft, neem bij twijfel contact met de bank op. In geval de kaart gewijgerd wordt op moment van inscheping, dan zal de huurder een niet te terug te betalen verzekering moeten afsluiten en tekenen.

Consumables
Alle jachten worden geleverd met een volle brandstof tank (jacht & dinghy), een volle water tank, 1 gasfles in werking + een extra. Het jacht wordt ook weer zo afgeleverd.

Huurperiode / In- en uitschepings dagen en tijden
Inscheping zaterdag 17.00 (andere dagen alleen op aanvraag)
Uitscheping zaterdag 09.00 (andere dagen alleen op aanvraag)
Verplichte terugkeer in de vertrekhaven de avond vóór uitscheping om 17.00

De jachten worden in de regel per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag.
Aan het begin van de huurperiode kan er vanaf 17.00 uur over het gehuurde jacht beschikt worden.
Aan het eind van de huurperiode kom wordt het jacht  terug in de haven gebracht op vrijdagmiddag (dag voor afstapdag) voor 17.00 uur terug in de jachthaven.

Hierna wordt het jacht wordt uitgecheckt.
Het jacht wordt uiterlijk op zaterdag om 9.00 uur verlaten.
Afwijkende data en tijden zijn in overleg mogelijk.

Het zeiljacht dient met een volle diesel- en watertank  te worden geretourneerd.

Havenkosten
Havenkosten in de vertrekhaven zijn inbegrepen. Havenkosten voor andere havens zijn voor eigen rekening. Een eventueel bezoek aan Turkije met de zeilboot , mag alleen na overleg. Hier zijn wel extra havenkosten mee gemoeid.

Verzekering
De zeilboten zijn verzekerd voor schade, met een eigen risico dat gelijk is aan de waarborgsom. De kosten van schade zullen op de waarborgsom, met een maximum van het bedrag van de waarborgsom, in mindering worden gebracht.

Annuleringsvoorwaarden
In geval van annulering van de reservering door de klant, om welke reden dan ook, na ondertekening van deze overeenkomst zijn de volgende annulerings- voorwaarden van toepassing afhankelijk van de tijd-interval tussen de boekingsbevestiging en de datum van opzegging:

a. Voor boekingen geannuleerd na schriftelijke toezegging van de huur van het jacht tot 90 dagen voorafgaand aan de inscheping, zal 3% administratiekosten van de totale huurprijs, met een minimum van 150 € worden toegepast .
b. Voor boekingen geannuleerd na schriftelijke toezegging van de huur van het jacht tot 90-60 dagen  voorafgaand aan de inscheping, zal 30% annuleringskosten van totale huurprijs.
c. Voor boekingen geannuleerd na schriftelijke toezegging van de huur van het jacht tot 60-30 dagen voorafgaand aan de inscheping, zal 50% annuleringskosten van totale huurprijs.
d. Voor boekingen geannuleerd na schriftelijke toezegging van de huur van het jacht tot minder dan 30 dagen voorafgaand aan de inscheping, zal 100% annuleringskosten van totale huurprijs.

In het geval dat de jacht na annulering opnieuw gecharterd wordt door een andere huurder voor dezelfde periode en onder dezelfde omstandigheden worden alleen de administratiekosten in rekening gebracht.

In het geval dat de huurder er voor kiest eerder de huur te beëindigen dan overeengekomen, dan is de eigenaar niet aansprakelijk voor de teruggave van een evenredig deel van de huurprijs.

Aflevering
Er geldt een eindschoonmaak voor elke boot, dit bedrag ligt rond de 100 € (dit kan minder maar ook meer zijn, afhankelijk van de boot) en wordt betaald voor vertrek met de boot.

Diesel en water-  Het zeiljacht wordt met een volle diesel- en watertank afgeleverd en deze dienen weer vol geretourneerd te worden.
Gasfles - Indien de gasfles tijdens verblijf aan boord leeg raakt, dient deze te worden vervangen voor een volle.

Achterlaten jacht
Als door omstandigheden (bijvoorbeeld harde wind) het jacht niet teruggebracht kan worden naar de thuishaven en het jacht op een andere plaats achter wordt gelaten, dan zullen de kosten van het terugbrengen van het jacht in rekening gebracht worden. De kosten zijn afhankelijk van de plek waar het jacht achtergelaten wordt en kunnen variëren tussen 200 € en 1200 €.

Met name bij zeiltochten naar de Griekse Cycladen, waar het gemiddeld harder waait, bestaat dit risico.

Wat is inclusief en wat niet??

Inbegrepen in de prijs:
Eerste en laatste nacht in de marine / haven
BTW
GPS
Lakens - 1 set lakens per persoon/week
Handdoeken - 1 set handdoeken, per persoon/week
dinghy
CD-Player & cockpit speakers

NIET inbegrepen maar wel berekend;
Eind schoonmaak;
    Boven op de huurprijs wordt er per jacht de eindschoonmaak berekend.
    Dit zijn indicatie prijzen, en kunnen verschillen;

    Zeiljachten:
    tot 38’:                60.00 €
    van 39’ tot 45’:   80.00 €
    van 46’ tot 49’: 100.00 €
    50’ en groter:   120.00 €

Starterpakket;        20.00 € (met o.a water, cola, vuilniszakken en toiletpapier)

NIET inbegrepen in de prijs:
Annuleringsverzekering
Diesel
Benzine & Water
Marine en haven kosten
Transfers luchthaven – base - luchthaven
Vooraad

Gratis:
Buitenboord motor en Autopilot

 

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.